Expositie WOLKENLIEFDE, over de liefde en fascinatie voor wolken

Foto: Scarabee

De fascinatie voor wolken is wereldwijd en eeuwenoud: in het dagelijks leven, in de wetenschappen en de kunsten zijn ‘lucht en wolken’ een breed en onuitputtelijk gegeven.

‘Wolken’ was het eerder gekozen thema voor de SUMMERSCHOOL die dit jaar niet doorging. Om die reden organiseert stichting Scarabee nu de expositie ‘WOLKENLIEFDE’ als opmaat naar een bredere uitwerking. De verschillende benaderingen en materiaalkeuzes van Ference Jansen, Thijs Linssen, Nico Schulte en Paulien Wittebrood bieden de bezoeker de eerste verkenning van de vele mogelijkheden.

Expositiedata: weekends 22/23 en 29/30 juli van 13-17 uur en op afspraak

Bereikbaarheid H29 op de Hes:

  • Bus: Bushalte Arnhems Buiten, buslijn 352 of 51 (zowel vanuit Arnhem als vanuit Oosterbeek)
  • Auto: Via de Schutterij naar de Hes (bij Popcentrum De Jacobiberg) en volg de rode pijlen op borden, bomen en lantarenpalen
  • Entree via de Klingelbeekseweg; hek naar De Hes – naast nr. 37 – is open tijdens expositie-uren

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen