Foto-expositie ter ere van de Kroning van Zijne Majesteit Koning Charles

Prince Charles gives a speech to commemorate Operation Market Garden, Airborne Museum 2014
Prince Charles gives a speech to commemorate Operation Market Garden, Airborne Museum 2014
Foto: Berry de Reus

Oosterbeek – Ter ere van de kroning van Zijne Majesteit Koning Charles III op 6 mei 2023 in Londen, heeft de Britse Ambassade in Den Haag samen met Visit Britain een bijzondere foto-expositie samengesteld.

kroningDeze expositie biedt een korte introductie op de kroning en toont de banden van Koning Charles met Nederland.

Charles in het Airborne Museum

kroningWe blikken terug op onder andere zijn bezoeken aan Arnhem ter herdenking van de Slag om Arnhem en zijn deelname aan vieringen met de Nederlandse Koninklijke Familie. Bij die gelegenheden bezocht Charles meer dan eens het Airborne Museum in Oosterbeek.

Na een reis door heel Nederland is de expositie nu te zien in het Airborne Museum Hartenstein tot 25 september. Dit is de laatste plek waar de expositie te zien is.

Je vindt het Airborne Museum Hartenstein aan de Utrechtseweg 232, 6862 AZ in Oosterbeek

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen