Expositie Golf Baart Kunst – Wim Bovenlander en Albert Kaput

Foto: Golf Baart Kunst

Oosterbeek – Van 5 maart tot 28 april is in de Zoomerij bibliotheek x cultuur Oosterbeek de expositie Golf Baart Kunst van Wim Bovenlander en Albert Kaput te zien.

Wim Bovenlander en Albert Kaput hebben elkaar ontmoet tijdens het golfen en ontdekten dat ze beiden met kunst bezig waren. Deze samenwerking bracht het beste in hen naar boven op het gebied van schilderkunst en fotografie.

Schilder en fotograaf

Wim is schilder, Albert is fotograaf die zich bezig houdt met onder andere abstracte fotografie. “Er zijn parallellen in onze manier van waarnemen en hoe we deze in onze verbeelding vormgeven en uiteindelijk tot kunstvorm creëren”. Dit heeft ze geïnspireerd om een gezamenlijke expositie te houden en te ontdekken hoe een kijker dit ervaart.

De expositie is tijdens de openingstijden van de Zoomerij Oosterbeek gratis te bekijken. Zaterdag 9 maart van 12.00- 13.00 is er een officiële opening. De Zoomerij Oosterbeek is de nieuwe naam van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ.

Het adres van de Zoomerij Oosterbeek is Generaal Urquhartlaan 1, 6861 GE Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen