De Kunstroute 2024 is op 1 en 2 juni in de hele gemeente

Foto: Lianne van Slooten

Zaterdag 1 en zondag 2 juni is de Kunstroute 2024 in de gemeente Renkum. De route gaat langs alle zes dorpen en langs het werk van 80 kunstenaars op 50 locaties. Bezoekers kunnen kunst bekijken en ervaren, in gesprek gaan met de kunstenaars zelf en ook kunstwerken kopen.

17 kunstenaars doen voor het eerst mee.

kunstroute 2024Overzichtstentoonstelling in het gemeentehuis

In het gemeentehuis in Oosterbeek is op 1 en 2 juni 2024 van alle kunstenaars 1 kunstwerk te bewonderen in een overzichtstentoonstelling. Voor bezoekers is dat een mooie kans om te bepalen welke kunst men wil beleven in dit weekend.

De 50 locaties zijn herkenbaar aan een blauwe wimpel

Op plekken waar die wimpel hangt, kunnen kunstliefhebbers kennismaken met uiteenlopende kunstvormen zoals schilderijen, tekeningen, sieraden, beeldhouwwerken, foto’s, collages en textiele werken – en met de kunstenaars zelf. Op sommige locaties treden dichters of muzikanten op.

Kinderkunst 2024

Ook de Kinderkunst is dit jaar weer onderdeel van de Kunstroute. De organisatie verwacht dat ongeveer 350 basisschoolleerlingen meedoen. Hun werken zijn vanaf 23 mei 2024 te zien in MFC Doelum, Hogenkampseweg 45 in Renkum.

Kijk op de website kunstroute-renkum.nl. Op verschillende locaties kun je een handig boekje met routekaart afhalen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen