Tot half juni diverse militaire oefeningen in de gemeente

Foto: Ministerie van Defensie

Tussen 31 mei en vrijdag 14 juni 2024 zijn er militaire oefeningen in onze gemeente. De militairen maken geen gebruik van wapens of (oefen)munitie.

De komende periode zijn er verschillende militaire oefeningen in de gemeente. De militairen maken geen gebruik van wapens of (oefen)munitie.

Vrijdag 31 mei

Op vrijdag 31 mei oefenen 80 militairen van de Koninklijke Militaire School 11 Luchtmobiel Brigade van 0.00 tot 7.00 uur in onze gemeente. De militairen lopen een eindmars vanaf de Airborne Begraafplaats naar Schaarsbergen.

Maandag 3 tot en met vrijdag 14 juni

Maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni oefenen militairen van de 11 Genie Compagnie te voet in onze gemeente. Zij voeren verschillende navigatie-opdrachten uit.

De landmacht doet er alles aan om overlast te voorkomen. Heeft u een klacht? Kijk op defensie.nl/onderwerpen/klachten-en-schadeclaims.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen