Laat je kapotte spullen repareren in Simons Repaircafé

Foto: Renkum Nieuws

Wolfheze – Vrijdag 14 juni 2024 organiseert de kinderburgemeester Simons Repaircafé. Wat voor Simon erg belangrijk is, is dat het talent van ieder kind tot zijn recht komt.

Hij zegt hierover: “Op school is er een plusklas voor kinderen die sneller leren dan anderen. Ik dacht waarom is er geen klusklas voor kinderen die goed zijn met hun handen?” Daarom organiseert kinderburgemeester Simon samen met gemeente Renkum, Renkum voor Elkaar en de Prinses Beatrixschool: Simons Repaircafé.

Repaircafé met kinderen

Een repaircafé is een plek waar je kapotte spullen naartoe kunt brengen. Vrijwilligers zullen het dan gratis voor je repareren. In Simons Repaircafé zijn er ook kinderen die helpen met repareren en dus niet alleen volwassenen. Door spullen bij het Repaircafé te laten repareren, gaan ze langer mee. Dit is duurzaam. Ook hebben de kinderen plezier en leren ze tegelijkertijd. Bij Simons Repaircafé kun je alles wat door de deur past laten repareren. Denk aan kleding, huishoudelijke apparaten, speelgoed en kleine reparaties aan fietsen.

Kom je ook naar Simons Repaircafé?

  • Wanneer: vrijdag 14 juni 2024
  • Tijd: 9.00 tot 12.00 uur
  • Waar: Prinses Beatrixschool, Balijeweg 20a in Wolfheze

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen