Bijeenkomst over wegwerkzaamheden Stationsweg in Oosterbeek

Foto: Google Maps

Oosterbeek – Op dinsdag 11 juni 2024 is er een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden aan de Stationsweg en A. Weeninklaan in Oosterbeek.

De Stationsweg en A. Weeninklaan in Oosterbeek zijn aan onderhoud toe. De straten en stoepen zijn versleten. Ook wordt het riool vervangen en het regenwater afgekoppeld van het rioolwater. In de afgelopen maanden heeft de gemeente Renkum het ontwerp voor de nieuwe inrichting van de Stationsweg en A. Weeninklaan definitief vastgesteld. Vanaf woensdag 26 juni 2024 begint aannemer NTP met de werkzaamheden.

Inloopbijeenkomst dinsdag 11 juni

Wil je meer weten over de werkzaamheden? Wil je de definitieve ontwerpen bekijken of vragen stellen? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op dinsdag 11 juni 2024 van 16.00 uur tot 19.30 uur in Lebret Zalencentrum, Lebretweg 51 in Oosterbeek. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie vind je op renkum.nl/stationsweg.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen