Egbert Sloet van Oldruitenborgh krijgt erepenning van burgemeester

Foto: DM van Hellesem

Oosterbeek – Deze donderdag, 10 december heeft Egbert Sloet van Oldruitenborgh uit Oosterbeek uit handen van burgemeester Agnes Schaap van de gemeente Renkum een erepenning ontvangen.

Van assistent naar Oosterbeek Beleeft

De heer E.F. Sloet van Oldruitenborgh werd in 1968 assistent bij een reclamebureau in de Weverstraat in Oosterbeek. Rond 1981 verhuisd hij naar Oosterbeek. Vanaf dat moment is hij altijd woonachtig en werkzaam in de gemeente Renkum.

Gedurende een periode van 40 jaar heeft de heer Sloet van Oldruitenborgh zich gemanifesteerd als een groot promotor van wonen, werken en recreëren in de gemeente Renkum. Zowel zakelijk als prive hij heeft zich als mensen-mens zich ingezet voor de samenleving. Later heeft hij met zijn uitgave van ‘’Oosterbeek beleeft’’ een uniek concept neergezet. Het laatste exemplaar van de populaire, mooie glossy is in november 2019 uitgegeven.

Maar ook publicaties van langer geleden, tot stand gekomen onder het beheer van de heer Sloet, stonden altijd in het teken van Renkum promotie. Dit alles met een enorme gedrevenheid, vol enthousiasme, passie en liefde voor de gemeente Renkum en haar inwoners.

Zie ook: Uitreiking allerlaatste exemplaar van de Oosterbeek Beleeft

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].