De vaccinatie bus staat in Renkum op 2 en 23 november

Foto: Petra Scheutjens

Renkum –  In november kun je snel en dichtbij een coronavaccin halen in de vaccinatiebus van GGD Gelderland-Midden.

De bus staat op het Europaplein in Renkum op:

  • dinsdag 2 november 2021 van 9.00 tot 17.30 uur;
  • dinsdag 23 november 2021 van 9.00 tot 15.00 uur.

Vaccinatie

In de bus kun je kiezen tussen de vaccins Janssen en Pfizer. Janssen is vanaf 18 jaar en je bent dan met één prik klaar. Het Pfizer-vaccin is vanaf 12 jaar. Voor volledige vaccinatie met Pfizer zijn twee prikken nodig. In de bus maak je bij de 1e prik met Pfizer meteen een afspraak voor de 2e prik.

Tip: het wordt steeds drukker bij de vaccinatiebus. Kom daarom tussen 10.00 en 15.00 uur, dan is het meestal minder druk. En vergeet niet je ID-bewijs en mondkapje mee te nemen!

Vragen over de vaccinatie of het coronavirus?

Dan kun je daarvoor prima terecht bij de informatiebus van de GGD Gelderland Midden. Het actuele schema van de informatiebus en vaccinatiebus vind je op de website ggdgm.nl/waarenwanneer.

Kijk op de website www.ggdgm.nl voor meer informatie of bel met GGD Gelderland-Midden op (0800) 84 46 000.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen