Junior Cyber Agents Benjamin, Quinn en Daniël gehuldigd

Benjamin, Quinn en Daniël zijn officieel gehuldigd als Junior Cyber Agent van de gemeente Renkum. Twee agenten en een medewerker Veiligheid van de gemeente Renkum brachten maandag een verrassingsbezoek aan de drie digitale speurneuzen.

Zo vond de huldiging plaats en ontvingen de drie een kleinigheidje. Burgemeester Agnes Schaap liet aan de drie Cyber Agents weten bijzonder trots op ze te zijn, en dat de gemeente erg blij is met hun inzet. Zie de foto’s bovenaan.

Een spel als opleiding

De afgelopen weken werden Benjamin, Quinn en Daniël via het online spel HackShield opgeleid tot Cyber Agent. In deze game leren ze niet alleen hoe ze online gevaar kunnen herkennen en voorkomen, maar ook hoe ze hun omgeving hiertegen kunnen beschermen. Denk aan ouders en grootouders, hun omgeving en zo uiteindelijk de gemeente en alle inwoners.

Zoektocht naar Cyber Agents gaat door

Nog steeds blijft de gemeente zoeken naar nieuwe Junior Cyber Agents. HackShield is een doorlopende game met steeds nieuwe missies en uitbreidingen. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar die graag Cyber Agent willen worden, kunnen zich nog steeds aanmelden via www.joinhackshield.nl. Hoe meer Cyber Agents, hoe veiliger onze gemeente is!

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen