Lintje vertrekkende raadsleden Daniëlle Bondt en Raymond den Burger

Danielle Bondt
Danielle Bondt
Foto: Berry de Reus

Oosterbeek – Tijdens de laatste raadsvergadering op maandag 28 maart van de gemeenteraad 2018-2022, waarin afscheid werd genomen van acht raadsleden, reikte Burgemeester Agnes Schaap een Koninklijk lintje uit aan twee van hen: mevrouw Danielle Bondt (D66) en de heer Raymond den Burger (VVD).

Zij ontvangen de Koninklijke Onderscheiding vanwege hun langdurige raadslidmaatschap en inzet voor de Renkumse gemeenschap. Ze zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens de raadsvergadering is van alle vertrekkende raadsleden afscheid genomen.

Danielle Bondt

Sinds 11 maart 2010 lid van de Renkumse gemeenteraad, als vertegenwoordiger van D66. Mevrouw Bondt stortte zich vooral op verschillende onderwerpen binnen het Sociaal Domein, zoals onderwijs, laaggeletterdheid, minimabeleid, schuldhulpverlening, de bibliotheek, de Renkum Card. Met haar hart voor het onderwijs, maakte ze zich sterk voor gelijke kansen van kinderen. Dit lag dicht aan tegen haar werkzame leven, waar ze werkzaam is op een ROC. Hier geeft zij les aan studenten van de opleiding Welzijn.

raadsleden
Raymond den Burger ( foto: Berry de Reus)

Raymond den Burger

De heer den Burger was in de gemeenteraad actief als lid van de VVD. Hij is een specialist in zaken rond de leefomgeving. Door zijn goede voorbereiding en enorme kennis van zaken heeft hij een grote invloed op dossiers gehad. Door zijn kennis, ervaring en scherpe kritische juridische kijk op ruimtelijke ordening zaken zijn verschillende bestemmingsplannen aangepast en verbeterd.

Vertrekkende raadsleden

Naast de twee geridderde oud-raadsleden betekenden de laatste verkiezingen het vertrek van nog zes raadsleden. Ook Ton de Boer en Jan Streefkerk (VVD), Tom Erkens (PvdA), Francis van Lent en Coen Geerdes (CDA) en Peter Kraak (D66) verlaten de raad.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen