Pleeg- en meeleefouders gezocht, kom naar informatieavond

Foto: DikaRukmana, Pixabay

Doorwerth – Wil jij je wereld openstellen voor een pleegkind? Of steun geven aan een ander gezin uit de buurt als pleeg- en meeleefouders?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 19 april 2022, van 20.00 tot 21.30 uur in Ons Middelpunt, Mozartlaan 2 in Doorwerth.

Die avond vertellen een pleegouder en een ouder van een meeleefgezin over hun ervaringen en kun je al je vragen stellen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Entrea Lindenhout en Renkum voor Elkaar.

Niet voldoende pleegouders

In coronatijd hebben zich té weinig nieuwe pleegouders en meeleef-gezinnen aangemeld – en dat begrijpt iedereen Maar nu wordt het zorgelijk voor deze kinderen. Daarom zijn ze hard op zoek naar pleegouders en meeleefgezinnen die iets voor een kind willen betekenen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen