Nieuw college start volgende week met drie wethouders

Foto: Gemeente Renkum

De nieuwe raad is al geïnstalleerd en nu staat een nieuw college ook op het punt van beginnen: GemeenteBelangen, GroenLinks en de PvdA slaan de handen ineen voor de komende vier jaar.

Het collegeperspectief, met de naam ‘Renkum in bloei’ ligt klaar. Komende woensdagmiddag 18 mei presenteren die partijen de plannen op een toepasselijke locatie: aan het eind van het bloeiende Azalealaantje op Landgoed Duno in Heveadorp.

‘Renkum in bloei’

Over het perspectief zeggen de lijsttrekkers het volgende: “Onze mooie gemeente kent grote opgaven. Denk aan betaalbaar wonen voor iedereen, de klimaattransitie, de constante druk op onze inkomsten en op de ambtelijke organisatie, en de veranderende vraag vanuit de samenleving hoe we met elkaar om willen gaan. Dit alles vraagt om een helder, aantrekkelijk perspectief voor de toekomst. In het collegeperspectief ‘Renkum in bloei’ presenteren we dit aan u en gaan hier graag met u over in gesprek.”

Programma

Op woensdagmiddag om 13.00 zullen de partijen een korte toelichting geven op de tien focuspunten van de komende vier jaar. Beoogd wethouders Daniëlle van Bentem (Gemeentebelangen), Joa Maouche (GroenLinks) en Marinka Mulder (PvdA) stellen zich tijdens de bijeenkomst nader voor.

Je bent van harte uitgenodigd, iedereen is welkom. Er is vooral gelegenheid voor ontmoeting en gesprek. Voor een kopje koffie en thee wordt gezorgd.

Het nieuwe Collegeperspectief Renkum in Bloei is Collegeperspectief Renkum in bloei definitief (pdf).

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen