Burgemeester Schaap op bezoek bij 100-jarige Geertje van der Vaart

Foto: Berry de Reus

Oosterbeek – Op 31 mei werd mevrouw Geertje van der Vaart 100 jaar! Een mooie gelegenheid voor burgemeester Agnes Schaap om haar vandaag op 1 juni een bezoek te brengen en haar, met een grote bos bloemen, hartelijk te feliciteren.

geertje
Burgemeester Schaap, Geertje en haar schoonzoon

Mevrouw van der Vaart is als negende en laatste van het gezin geboren in Uithuizermeeden, een dorpje in Groningen. Na een medische opleiding in Amsterdam is zij in Arnhem terechtgekomen. Hier trouwde ze in 1965 met de vader van het gezin voor wie zij zorgde.

Na zijn pensionering zijn ze in 1986 van Arnhem verhuisd naar Doorwerth. Sinds april 2020 woont mevrouw van der Vaart met veel plezier in zorgcentrum Felixoord in Oosterbeek.

Goed oud worden

De gemeente Renkum blijkt een gemeente waar het goed oud worden is. Op dit moment telt de gemeente 8 inwoners van 100 jaar of ouder. Onder hen zijn 7 vrouwen en 1 man. Onze oudste inwoner is 102. Maar liefst 29 inwoners naderen de leeftijd van 100 jaar en zijn op dit moment al 98 of 99 jaar.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen