Platina! Jan en Hennie Boon zijn 70 jaar getrouwd

Foto: Berry de Reus

Wolfheze – Op 5 juni 2022 zijn Jan en Hennie Boon 70 jaar getrouwd. Burgemeester Agnes Schaap kwam 7 juni met een mooie bos bloemen op bezoek en feliciteerde het bruidspaar tijdens een gezellig samenzijn.

Na hun huwelijk, die 5e juni, zijn Jan en Hennie gaan samenwonen in Den Haag. Sinds 2011 wonen zij, nog steeds samen, in woonzorgcentrum het Schild in Wolfheze.

Randstad

Jan en Hennie zijn allebei geboren in de Randstad, waar zij elkaar via de Sportbond van Rotterdam en Den Haag hebben leren kennen. Met hun drie dochters, geboren in Den Haag, zijn zij verhuisd naar München. Na Venlo en Baarlo zijn zij uiteindelijk neergestreken in Wolfheze.

Reizen

Tijdens hun huwelijk heeft het gezin veel gereisd. Eerst met een Kevertje, met aan de trekhaak de Alpenkreuzer. Er zijn nog vele reizen gemaakt, onder meer naar China, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Afrika, Noord-Amerika, Canada, Israël en natuurlijk vele landen in Europa. Na de aankoop van hun eigen “Casa Virginia” in Spanje, ging de reis ook regelmatig die kant op. En dat doen zij nog steeds.

Volop in het leven

Het noodlot slaat toe als Hennie in 2004 blind wordt door de oogziekte Macula. In één klap staat hun leven op de kop. Hennie leert in Loo Erf om te gaan met deze grote beperking en Jan helpt waar hij kan. Samen vinden ze hierin hun weg. De verhuizing naar Het Schild in Wolfheze in 2011 brengt hen een fijne en veilige woonplek. Ze hebben een fijne en grote vriendenkring en zijn nog iedere dag betrokken bij activiteiten in Het Schild of kijken uit naar een feestje. Ze staan nog volop in het leven.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen