Militairen Schaarsbergen lopen verzwaarde mars door de gemeente

Foto: Defensie, landmacht

Op vrijdag 17 juni oefenen militairen tussen 7.00 en 15.00 uur in de omgeving van Doorwerth en Wolfheze. De militairen uit Schaarsbergen volgen de voortgezette opleiding luchtmobiel en ondergaan een fysieke training.

Hierbij lopen ze groepsgewijs een verzwaarde mars onder tijdsdruk. De militairen verplaatsen zich bewapend door het gebied, maar maken geen gebruik (oefen)munitie buiten het oefenterrein.

Oefening 22 en 30 juni

Op woensdag 22 en donderdag 30 juni oefenen militairen van de School Grond Lucht Samenwerking van 8.00 tot 16.00 uur in de omgeving van Heveadorp/Duno. Zij oefenen hun basisvaardigheden en waarnemingen aan de hand van verschillende scenario’s.

De landmacht doet er alles aan om overlast te voorkomen. Heb je een klacht? Kijk op defensie.nl/onderwerpen/klachten-en-schadeclaims.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen