Koninklijke Onderscheiding voor MHCO coach Caroline Tissing-Tan

Foto: Berry de Reus

Oosterbeek – Afgelopen zondag, 26 juni, tijdens het familietoernooi van Mixed Hockey Club Oosterbeek ontving coach Caroline Tissing-Tan (54) een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Agnes Schaap.

Zij is hiermee benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Hockey

CarolinePlezier in bewegen, en dan met name op en rond het hockeyveld, staan centraal in het leven van Caroline. Sinds 2007 woont zij in Oosterbeek en al snel werd zij een belangrijke schakel bij de MHCO (Mixed HockeyClub Oosterbeek). Al 15 jaar coach van veel teams, maar ook oprichter van het trimhockey voor dames en aanvoerder van het damestrimteam.

Commissies

Naast coachen en zelf sporten is Caroline actief in verschillende commissies. Lid van de jeugdcommissie en voorzitter van de juniorencommissie. Maar ook lid van de zaalhockeycommissie en arbitragecommissie.

Tomeloze inzet

Naast haar fulltime baan als radiotherapeut-oncoloog is Caroline met grote regelmaat op de hockeyclub te vinden en steekt ze haar handen uit de mouwen. Haar inzet, veerkracht en altijd helpende hand worden door de club enorm gewaardeerd.

Bij de volgende algemene ledenvergadering zal zij daarom ook voorgedragen worden als Erelid van de club!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen