Hans en Mieke Kramer uit Heelsum zijn 60 jaar getrouwd!

Foto: Berry de Reus

Heelsum – op donderdag 21 juli bracht burgemeester Agnes Schaap een bezoek aan Hans en Mieke Kramer ter ere van hun 60-jarig huwelijk.

In de uitbundig versierde woonkamer werd het echtpaar door de burgemeester verrast met een mooie bos bloemen..

Kema

Hans Kramer komt uit Zuthpen, en werkte ruim 40 jaar op het Kema terrein in Arnhem, als bouwkundig opzichter. Hij ontmoette de Arnhemse Mieke met wie hij op de dag af 60 jaar geleden is getrouwd in Arnhem.

Ze zijn samen begonnen op het Carel Beukerhof in Heelsum, waar de kinderen zijn geboren. Daarna is het echtpaar verhuisd naar het Kema terrein in Arnhem. Vlak voor zijn pensioen heeft een zeer handige Hans een eigen Chalet gebouwd waarin ze een aantal jaren in Ingen hebben gewoond.

De bossen en de kinderen bleven een grote aantrekkingskracht uitoefenen, waardoor het echtpaar toch terug trok naar Oosterbeek. Sinds april 2018 woont het echtpaar in een appartement bij de dochter en schoondochter in.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen