Tetje Hiddenga en Geert Nicolaij uit Renkum zijn 60 jaar getrouwd

Foto: Berry de Reus

Renkum – Vrijdag bezocht burgemeester Agnes Schaap Tetje Hiddenga en Geert Nicolaij om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. Met de mooie bos bloemen was Tetje duidelijk verrast.

Tetje werd geboren op 28 augustus 1939 in Oostrum in Friesland. Ze ging naar school in Ferwerd en werkte later op een kantoor bij een grossier in levensmiddelen, op de advertentieafdeling van de Leeuwarder Courant en als klerk-typiste bij de gemeente Ferwerderadeel.

Geert werd geboren op 25 augustus 1936 in de watermolen van Finkum in Friesland. Hij werkte bij een klein aannemingsbedrijf als timmerman. In 1962 werd hij opzichter-tekenaar bij de afdeling Bouwzaken bij de gemeente Spijkenisse. In 1971 werd hij opzichter voor bijzondere diensten bij de afdeling Gebouwen en Terreinen van de Landbouwhogeschool in Wageningen.

Dansavond

Tijdens een dansavond in 1958 leerden ze elkaar kennen. Het klikte en ze zijn tot op heden bij elkaar. In 1962 trouwden ze en verhuisden naar Spijkenisse. Tetje werd huisvrouw. Ze kregen een zoon en dochter. Pas toen ze in Renkum woonden (1978) ging ze weer werken. Tot in 1995 op de advertentieafdeling van de Arnhemse Courant in Arnhem en daarna tot in 2000 op de advertentieafdeling van het bijkantoor in Wageningen.

Inmiddels wonen ze al ruim 40 jaar naar volle tevredenheid aan de Tabakstiend in Renkum.

tetje

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen