Bijeenkomsten Samen leven in de buurt

Foto: Greahawk, Pixabay

Ken jij iemand in de omgeving die psychische ondersteuning nodig heeft? Maak je, je zorgen om iemand uit de buurt?

Is er iemand die zich lastig gedraagt of gedrag laat zien waar je, je geen raad mee weet? En wil je weten wat je in zo’n situatie kunt doen, bijvoorbeeld hoe je met zo iemand in gesprek gaat?

Kom dan naar de buurtvoorlichtingsbijeenkomst op 13 december 2022 of 10 januari 2023.

Deze bijeenkomsten worden door de gemeente Renkum georganiseerd, samen met stichting MIND. Tijdens de bijeenkomsten gaan ervaringsdeskundigen van stichting MIND in op wat de achtergronden van psychische kwetsbaarheid kunnen zijn en wat jij als buurtbewoner zelf kunt doen.

Bijeenkomsten in Renkum en Doorwerth

  • Dinsdag 13 december 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur in de Broedplaats, Groeneweg 12 in Renkum
  • Dinsdag 10 januari 2023 van 19.00 uur tot 21.30 uur in Ons Middelpunt, Mozartlaan 2 in Doorwerth

Tussen 18.30 uur en 19.00 uur is er een inloop met broodjes en soep. Interesse? Meld je dan aan voor een bijeenkomst via onderstaande link.

Ik meld me aan voor een bijeenkomst

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen