Burgemeester feliciteert 100-jarige Dory Wesseling

Foto: Berry de Reus

Oosterbeek – Donderdag 22 december bezocht burgemeester Agnes Schaap mevrouw Dory Wesseling voor haar 100e verjaardag.

De burgemeester feliciteerde haar namens de gemeente Renkum.

Goede jeugd

doryDory is geboren in Arnhem. Ze heeft een goede jeugd gehad en kon goed met haar zusters en broers overweg. Dory heeft de oorlog meegemaakt en is tijdens de oorlog heel erg ziek geweest (longonsteking). Ze heeft daar een jaar last van gehad.

Dory heeft twee dochters, Ellen en Wilma. Ze is gescheiden van haar eerste man en weduwe van haar tweede man. Ze vond het fijn om te bridgen tot ongeveer vier jaar geleden, ze zat bij een bridgeclubje. Ook beleefde Dory veel plezier aan breien, borduren en kleding maken. Ze is altijd erg creatief geweest.

Dory heeft op een notariskantoor gewerkt en toen ze gescheiden was, is ze bij de Bijenkorf gaan werken. Daar kreeg ze meteen een vast contract op de gordijnen afdeling. Daarna heeft ze nog bij de Delta lloyd gewerkt.

Verburgt-Molhuysen Staete

Dory bezocht al enige tijd de dagbesteding Doarps-Eijn van Verburgt-Molhuysen Staete. Ze woonde toen, met veel steun van haar dochters, zelfstandig in Arnhem. Sinds enige jaren woont zij ook op Verburgt-Molhuysen Staete.

Door: de familie Wesseling

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen