Flinke drukte bij verschillende stembureaus

Foto: gemeente Renkum

Bij verschillende stembureaus in de gemeente Renkum is het erg druk. Voor de stemtent bij het gemeentehuis in Oosterbeek staan tientallen mensen buiten te wachten om hun stem uit te kunnen brengen.

Om 15.00 uur was het opkomstpercentage bij dat stembureau boven de veertig procent (40,83%). Ook in de Vredebergkerk in Oosterbeek (40,18%) en in MFC Doelum in Renkum (44,01%) was het druk.

Opkomstpercentage

Het opkomstpercentage voor de Provinciale Statenverkiezing van de hele gemeente Renkum lag om 15.00 uur op 32,15%. Voor de waterschapsverkiezingen van het waterschap Vallei en Veluwe lag dat percentage om 15.00 uur op 30,96%

Lees ook: Achttien partijen om uit te kiezen bij Provinciale Statenverkiezingen

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen