Vacatures voor de Wmo-adviesraad

Foto: geralt, pixabay

De Wmo-adviesraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Renkum over voorstellen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet.

De Wmo-adviesraad levert daarmee een bijdrage aan het gemeentelijk beleid, zodat iedereen (met of zonder beperking) op een volwaardige wijze kan meedoen in de samenleving. De Wmo-adviesraad bestaat uit twaalf leden en komt één keer in de maand bij elkaar op dinsdagavond.

De Wmo-adviesraad zoekt per september:

4 onafhankelijke leden (M/V)

 

gezien de huidige samenstelling van de adviesraad

in het bijzonder leden uit Renkum en Doorwerth

 

De leden van de adviesraad zijn actieve en betrokken inwoners uit de verschillende dorpen van de gemeente Renkum. Zij beschikken over een diversiteit aan kennis, zijn ervaringsdeskundige en staan in contact met de inwoners en lokale (belangen)organisaties. Het gaat hierbij om een vrijwilligersfunctie.

Solliciteren?

Bent u inwoner van onze gemeente en maatschappelijk betrokken? Heeft u adviesvaardigheden en wilt u graag een bijdrage leveren aan het gemeentelijk beleid? Dan zijn wij op zoek naar u! Interesse? Stuur dan uw motivatie en cv voor 20 juni naar [email protected]. De gesprekken staan gepland op dinsdag 5 juli en woensdag 6 juli in de avond.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Wmo-adviesraad en de vacature op www.renkum.nl/wmoadviesraad. Of neem contact op met mevrouw G. (Gerda) Rijneveld, ambtelijk secretaris van de Wmo-adviesraad, op (026) 33 48 583 (op maandag en donderdag). U kunt uiteraard ook mailen naar [email protected].

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen