Verkeersmaatregelen voor 20 mei, de Stuwwalloop

Foto: PDP, pixabay

De Stuwalloop is een hardloopevenement in de gemeente Renkum, met afstanden van 5, 10 en 21 kilometer. De start en finish van elke afstand zijn op sportpark Hartenstein in Oosterbeek.

Om het evenement in goede banen te laten lopen, zijn er meerdere verkeersmaatregelen.

Wegafsluitingen in Oosterbeek (13.00 tot 18.00)

In Oosterbeek worden deze wegen afgesloten tussen 13.00 en 18.00 uur:

  • J.J. Talsmalaan,
  • Sandersweg,
  • Kneppelhoutweg (van de Hoofdlaan tot de Pieterbergseweg)

Deelnemers kunnen hun auto parkeren op een veld aan de Van Lennepweg, er staan verkeersregelaars bij de oversteekpunten.

De eerste lopers starten om 14.30 uur. De routes gaan vooral over onverharde bospaden. Op enkele plekken steken de deelnemers een weg over. Daar staan verkeersregelaars om ervoor te zorgen dat dit veilig gebeurt, zowel voor de lopers als de weggebruikers. Het gaat om de:

  • Van Borsselenweg,
  • Van der Molenallee,
  • Oude Oosterbeekseweg
  • Fonteinallee
  • Beeklaan

Meer afsluitingen tussen 17.00 en 18.00 uur

Om 17.15 uur start de 5 kilometer over de weg. De route loopt vanaf het sportpark, via een fietspad naar de Van Borsselenweg, Benedendorpsweg, de Hoofdlaan omhoog. Via een bospad naar de Pietersbergseweg en dan via de Sandersweg naar de finish op Hartenstein. Deze wegen worden dan tijdelijk afgesloten.

Om 18.00 uur is het evenement afgelopen en zijn alle afsluitingen en maatregelen voorbij.

Vragen?

Neem contact op met Frank Arts, veiligheidscoördinator van de Stuwwalloop. Mail naar [email protected]. Namens de organisatie dank voor uw begrip en support. Meer informatie staat op de website stuwwalloop.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen