Wekelijkse inzameling gft+e in juni, juli en augustus

Foto: Kalhh, Pixabay

Afvalinzamelaar ACV leegt in de zomermaanden juni, juli en augustus elke week de kliko’s voor gft+etensresten. Deze extra inzamelrondes zijn op afwijkende dagen.

ACV zamelt ook voor vier andere gemeenten het afval in. Daarom is het voor ACV niet haalbaar om in de hele gemeente de kliko’s van de extra inzamelrondes tijdens de vertrouwde ophaaldag op te halen. Check de ACV-app of de ACV afvalkalender op acv-afvalkalender.nl voor de juiste inzameldagen in je straat.

De rest van het jaar haalt ACV elke 2 weken het gft+e op.

Inzameling maand augustus nog onzeker

Ook ACV heeft helaas te maken met de krapte op de arbeidsmarkt. Het inhuren van tijdelijk extra personeel tijdens de zomermaanden is een uitdaging. Daarom kan het zo zijn dat de extra inzamelroutes voor gft+e in de maand augustus niet altijd gereden kunnen worden. Via de ACV-app blijf je altijd op de hoogte van de actuele informatie.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen