Kees en Miny van Alderwegen-Sanderman zijn 60 jaar getrouwd

Foto: Berry de Reus

Doorwerth – Kees en Miny van Alderwegen-Sanderman in Doorwerth waren 30 augustus 60 jaar getrouwd. Gisteren bezocht burgemeester Agnes Schaap het 60-jarige echtpaar.

De burgemeester feliciteerde het echtpaar namens de gemeente Renkum.

Op vakantie

Kees en Miny hebben elkaar ontmoet in 1957. Ze zaten beiden in de bus om naar Malmedy te gaan, voor een vakantie. Zij ging met haar zus. Kees viel eigenlijk meteen voor haar, maar zij vond hem veel te jong. Miny was toen 22 en hij 18 jaar. Maar hij heeft volgehouden met brieven schrijven en met succes. Zoals gebleken, want zij trouwden op 30 augustus 1963. Samen kregen ze drie kinderen die hen later zeven kleinkinderen gaven.

Kees en Miny zijn vele malen samen verhuist door het werk van Kees. Hij heeft in het welzijnswerk gezeten, club- en buurthuiswerk gedaan. Daarnaast heeft Kees altijd veel in de kerk gedaan. In 1983, hij was toen 44 jaar, is hij na een aantal studeren naast zijn werk, predikant geworden. Miny zorgde al die jaren voor het huishouden en de kinderen.

Nu wonen ze alweer 17 jaar met veel plezier in Doorwerth.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen