Plaquette als dank voor buurtbusinzet Dick van Oort

Foto: Berry de Reus

Oosterbeek – Op een bankje bij station Oosterbeek prijkt vanaf woensdag 18 oktober een kleine plaquette.

Inwoners en bezoekers die daar op de buurtbus wachten of erlangs lopen, zien op de plaquette de naam van Dick van Oort, als teken van dank voor zijn inzet voor de buurtbusvereniging, voor zijn jarenlange inzet voor de buurtbus in de gemeente Renkum.

‘Bank voor dank’

Wethouder Daniëlle van Bentem was namens de gemeente Renkum aanwezig bij de ‘onthulling’ van de plaquette. “De buurtbus vervult een belangrijke functie in onze gemeente. Natuurlijk omdat het openbaar vervoer belangrijk is, maar de buurtbus heeft ook een sociale functie. Een ontmoeting, een praatje: dat betekent heel veel voor mensen. Daarom zijn we zo dankbaar voor wat Dick voor de buurtbus heeft betekend.”

In de acht jaar voorzitterschap van dhr. Van Oort is er veel verbeterd. Zo is de buurtbus een vast onderdeel geworden van het openbaar vervoersnetwerk in de gemeente. Verder groeide het aantal reizigers van 18.000 naar 30.000. Ook voor de binding binnen de buurtbusvereniging heeft hij veel betekend, met de nodige gezelligheid na en buiten de vergadering voor de leden.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen