Inwonersbijeenkomst Masterplan Centrum Doorwerth

Foto: Gemeente Renkum

Doorwerth – De stedenbouwkundige uitwerking van het Masterplan Centrum Doorwerth nadert het einde van de ontwerpfase.

De verschillende deelplannen zijn ingetekend, de benodigde onderzoeken zijn voltooid en het ontwerp voor het leerdeel is afgerond. Daarmee is het stedenbouwkundig plan klaar en kan de bestemmingsplanprocedure worden voortgezet. De gemeente Renkum praat je graag bij over de stand van zaken en wil vooral ook de concrete en uitgewerkte beelden laten zien.

Inwonersavond op dinsdag 31 oktober

Je bent van harte uitgenodigd voor een inwonersavond op dinsdag 31 oktober in de aula van het Dorenweerd College, Dalweg 5 in Doorwerth. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Wat mag je verwachten van de avond?

In een korte inleiding vertelt de procesmanager van de gemeente waar we precies staan in het traject en hij geeft inzicht in de planning. De projectleider Sociaal Domein van de gemeente geeft een toelichting op het ontmoetingsdeel. Ontwerpbureau LOS stadomland, vanaf het begin betrokken, presenteert het ruimtelijke plan en DAT Architecten neemt je mee in de plannen rondom het Leerdeel.

Aanmelden

Wil je erbij zijn op dinsdag 31 oktober? Laat de gemeente dan uiterlijk vrijdag 27 oktober weten dat je komt. Dit kan door een e-mail te sturen naar mevrouw Groeneveld: [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen