Bloemen voor het 60-jarige huwelijk van Bram en Kieke Tobi-Brouwers

Foto: Berry de Reus

Vanmiddag bezocht burgemeester Agnes Schaap het 60-jarige echtpaar Bram en Kieke Tobi-Brouwers in Oosterbeek. Het echtpaar vierde op 26 november al hun huwelijksdag. De burgemeester feliciteerde het echtpaar namens de gemeente Renkum.

Bram en Kieke komen beide uit het Noorden van ons land. Bram is in 1940 geboren in Norg en Kieke ook in 1940, in Huizum Fryslân.

Kinderkamp

Zij leerden elkaar kennen in 1958 tijdens een kinderkamp in Hattem. Bram werd leraar wis- en natuurkunde en  Kieke werd bedrijfsmaatschappelijk werker. Zij trouwden in 1963 en gingen wonen in Bovensmilde, daar werd in 1964 hun dochter Hilde geboren.

Dikwijls is er verhuisd, laatstelijk naar Oosterbeek, dichtbij Bennekom waar Hilde zich met haar gezin had gevestigd. Met plezier wonen ze in de ‘Valkenburcht’ in een beneden-appartement waar Kieke, al jarenlang liggend op bed (spierziekte), geniet van het terras met bloemen en Bram met poedel Daisy fijne boswandelingen maakt. Samen maken ze graag de muziekavonden mee die in de Valkenburcht gehouden worden.

tobi

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen