Sporthal Doorwerth is vernieuwd! 5 april is de (her)opening

Foto: Google Maps

Sporthal Doorwerth is weer helemaal bij de tijd. Na een flinke renovatie en verduurzaming is het nu comfortabeler voor sporters en zijn de hoge stookkosten verleden tijd. De kantine is nu ook weer klaar voor gebruik.

Wethouder Sport Marinka Mulder: “De sporthal is weer een prettige plek om te sporten voor heel veel mensen. Voor leerlingen van basisscholen en het voortgezet onderwijs. Veel sportverenigingen zijn ook weer aan de slag in de hal. Nu kunnen hun leden elkaar hier weer fijn ontmoeten in de kantine. Daar zijn we blij mee!”

Werkzaamheden afgerond

In april 2023 startte de renovatie en verduurzaming van sporthal Doorwerth. In december zijn de werkzaamheden voor de sporthal afgerond. Sinds januari 2024 is de hal weer in gebruik. Nu de kantine ook weer klaar voor is verenigingsgebruik, zijn alle werkzaamheden afgerond.

Sportieve opening op vrijdag 5 april

Sportievelingen, omwonenden en gebruikers van de sporthal zijn van harte welkom op vrijdag 5 april om de sporthal samen met wethouder sport, Marinka Mulder te openen. Na de officiële opening is er een programma voor jong en oud de sporthal met verschillende sportactiviteiten, verzorgd door sportaanbieders en het Sport- en Beweegteam.

  • Wanneer: vrijdag 5 april 2024
  • Waar: Sporthal Doorwerth (Dalweg 3)
  • Tijdstip: inloop vanaf 16.15 uur, start om 16.30 met opening en activiteiten, tot ongeveer 18.00 uur

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen