Hoogfeest van het Heilig Hart in bedevaartskerk Renkum

Foto: Gebedskring O.L.V. van Renkum

Vrijdag 7 juni wordt het Hoogfeest van het Heilig Hart in de bedevaartkerk van Renkum gehouden. Voor deelname aan het Heilig Hartfeest is in het bijzonder een ieder uitgenodigd, die het milde Hart van Jezus wil vereren, door Hem te danken voor Zijn immense liefde en barmhartigheid voor ons.

En op die wijze gezamenlijk onze liefde te tonen aan Hem!

Eucharistieviering

Vrijdag 7 juni in bedevaartkerk Renkum, Dorpsstraat 1 van 14.30 tot 17.00 uur

Het programma begint om 14.30 uur met de Heilige Hartverering bij het Heilig Hartbeeld met gebed, liederen en bloemen en de zegening van meegebrachte Heilige Hartbeelden en prenten. Aansluitend om 15.15 uur is er een plechtige eucharistieviering en een Heilig Uur met toewijding aan het Goddelijk Hart.

Celebrant: priester Koos Smits. Na afloop (17.00 uur) is er in de pastorie gelegenheid voor ontmoeting met koffie en thee en versnaperingen. De deelname is uiteraard gratis.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen