Zeventig “lopers” in Oosterbeek e.o. op pad voor de actie Kerkbalans

Foto: PKN Oosterbeek-Wolfheze

Afgelopen weekend gingen ongeveer zeventig “lopers” op pad voor de actie Kerkbalans 2022. Zij brengen alle leden die ingeschreven staan bij de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze een enveloppe met een folder en een toezeggingsformulier.

Deze folder komen ze deze of volgende week weer ophalen.

Geen subsidie

Vanwege corona is het extra spannend of er voldoende geld binnen komt. Kerken krijgen geen subsidie en moeten hun gebouwen en alle activiteiten betalen van vrijwillige donaties. Ook als je geen lid van de kerk bent, maar het wel belangrijk vindt dat de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze haar activiteiten moet kunnen voortzetten, dan nodigen ze je uit om ook een gift over te maken naar NL60 RABO 0373 7266 86 CvK Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze. Doe je ook mee?

De kerk is een ANBI-instelling en dat betekent dat u uw gift kunt meenemen in uw belastingopgave. Wil je weten waar het geld voor wordt gebruikt, kijk op de website pkn-oosterbeek-wolfheze.nl voor meer informatie. Ook wanneer je persoonlijk contact wil dan vind je op de website alle gegevens.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen