Eucharistic Flame Evangelization in Bedevaartsoord Maria van Renkum

Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Op zondag 13 maart a.s. wordt in de bedevaartskerk van 15.00-17.00 uur het bekende internationale programma van de Indiaase pater dr. Joseph Vadakkel georganiseerd.

Pater dr. Joseph Vadakkel van de Mission Congregation of the Blessed Sacrament en oprichter van de Eucharistic Flame Evangelization heeft van paus Benedictus XVI en paus Fransicus persoonlijk de pauselijke zegen ontvangen.

Zijn missie is met name gericht op het bekendmaken van de werking van de H. Eucharistie. Hoe werkt Jezus? Hoe leren wij Jezus beter kennen in ons leven?

Programma:

  • 15:00 – 16:00 uur: Uitstelling Heilig Sacrament met lof en genezingsgebeden, voordracht pater Vadakkel ( met tolk), eucharisieviering, rozenkrans voor de wereldvrede, zegening met relikwie van h. Paus Joh. Paulus ll.
  • 16.00 u Eucharistieviering, celebrant pater dr. J. Vadakkel, MCBS

Toegang gratis! Een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten en missie.

Bedevaartskerk O.L.Vrouw ten Hemelopneming, Dorpsstraat 1, 6871 AA Renkum

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen