Thee met Thema: Vrede, Radicaal inclusief met Prof. Dr. Erik Borgman

Foto: Dungthuyvunguyen, Pixabay

Oosterbeek – Vrede is geen vanzelfsprekendheid, maar een gezamenlijk project waar élke dag aan moet worden gebouwd.

In het kader van de Airborne herdenkingen en de door PAX georganiseerde Vredesweek spreekt Erik Borgman over het thema Vrede, radicaal inclusief. Hij neemt ons mee in zijn visie op een samenleving met ruimte voor iedereen.

Inclusief

Wie een inclusieve samenleving wil, moet dit serieus nemen. Wij zijn allemaal deel van de samenleving en vormen en hervormen haar voortdurend door wat wij doen en zeggen. Maar hoe worden wij bouwers van een goede samenleving? Prof. Dr. Erik Borgman is leken-dominicaan en hoogleraar theologie van de religie, in het bijzonder het christendom, aan de Universiteit van Tilburg en tevens lid van het theologisch elftal van dagblad Trouw.

  • 25 september om 16.00 u (inloop 15.30 u)
  • Kosten: vrijwillige bijdrage
  • Plaats: Vredebergkerk, Van Toulon van der Koogweg 3, Oosterbeek

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen