Programma gemeenschap van de Karmel in Bedevaartskerk Renkum

Foto: Gebedskring OLV van Renkum

In de Airborneweek wordt op woensdagmiddag 21 september 2022 in de bedevaartskerk van Renkum een bijzonder programma aangeboden ter ere van de heilige pater Titus Brandsma (verzetsheld, martelaar in WO II).

Het programma begint om 14.00 uur met een plechtige eucharistieviering, afsluitend om 15.00 uur met het barmhartigheidsrozenkransgebed. Celebrant is pater Karmeliet Luc Janssens, afkomstig uit een klooster in Marienthal, Duitsland.

Voordracht

Om 15.30 uur, na de theepauze in de pastorie, zullen twee leden van de Gemeenschap van Geassocieerden van de Karmel, t.w. Arnold Roozendaal & Marianne van Waterschoot een voordracht geven over de heilige pater Titus Brandsma anno nu, belicht vanuit diverse aandachtsgebieden in zijn leven.

Deze voordracht duurt ongeveer tot 17.00 uur.

Kosten programma: Vrijwillige bijdrage, richtprijs €5,- Voorafgaand aan het programma bidden de leden van de gebedskring bij Maria van Renkum om 13.30 uur het rozenkransgebed. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Dorpsstraat 1, 6871 AA Renkum

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen