Gedachtenisviering Vredebergkerk, voor wie leg jij een bloem neer?

Foto: PKN Oosterbeek-Wolfheze

Oosterbeek – Zondagmorgen 20 november is er een gedachtenisviering in de Vredebergkerk te Oosterbeek. Er wordt stilgestaan bij hen die het afgelopen jaar zijn overleden.

Hun namen worden voorgelezen en er wordt een lichtje aangestoken.

Bloem voor een dierbare

De voorganger in deze dienst is ds. Irene Pluim, de dienst begint om 10 uur en wordt ook (live) uitgezonden via Kerkomroep. Zie pkn-oosterbeek-wolfheze.nl/vieringen/kerkdienst/

De bezoekers van de kerkdienst kunnen een bloem meenemen, die na de dienst een plek krijgt buiten op de gedachtenisplek. Voor degenen die de dienst niet bijwonen en toch een naaste willen gedenken, wordt een gedachtenisplek ingericht bij de trappen van de Vredebergkerk.

Je bent na de kerkdienst vanaf 11.30 uur welkom om een (niet ingepakte) bloem te komen leggen. Deze bloem verwoordt misschien een herinnering, verbondenheid en dankbaarheid aan een dierbare. Je kunt ook de naam van een geliefde verbinden aan deze bloem met een kaartje.

De gedachtenisplek buiten zal ongeveer een weekje blijven bestaan

Ook wanneer je niet kerkelijk betrokken bent, voel je welkom om mee te doen met deze vorm van gedenken. De Vredebergkerk vind je aan Van Toulon van der Koogweg 3 in Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen