Kerstmarkt en Kerstcratch bij de katholieke kerk Renkum

Foto: Hilde1234, Pixabay

Renkum – Op de Kerstmarkt op het kerkplein van de katholieke kerk zijn eel zelfgemaakte kerststukjes en etenswaren zijn te bezichtigen en te koop.

De opbrengsten hiervan zijn bestemd voor een nieuwe geluidsinstallatie in het kerkgebouw. Op 17 december ben je van harte welkom van 10:30 tot 16:00 uur aan de Dorpsstraat 1 te Renkum.

Kerstcratch

Aansluitend om 16:30 is er een kerstcratch in de kerk. Een projectkoor van 40 zangers zingt meerstemmig traditionele Engelse kerstliederen. De entree voor het concert is 10 euro, jongeren tot 18 jaar hebben vrije toegang.

De Stichting Maria van Renkum heeft als rekeningnummer NL53 INGB 0009 0098 81 en hoopt met steun de kerk te kunnen behouden.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen