Kerstvieringen in de Vredebergkerk te Oosterbeek

Foto: PKN

Oosterbeek – Dit jaar zijn er weer Kerstvieringen in de Vredebergkerk in Oosterbeek die uiteraard helemaal in de kerstsfeer gehuld is.

De kerstnachtdienst begint 24 december om 21.30 uur. Rond 21.15 uur worden al bekende kerstliederen gezongen.

Het Oecumenisch Projectkoor werkt mee aan deze dienst en de voorganger is ds. Irene Pluim.

Kerstmorgen

25 december, wordt een feestelijke dienst, is voor jong en ouder met de nodige creativiteit en speelsheid. De aanwezigen doen mee in het kerstverhaal en er is een muziekgroepje. En ook is er, net als anders, kindernevendienst voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Kinderen die het leuk vinden mogen verkleed komen: als herder, Maria, Jozef, engel of koning. En wanneer je zelf geen verkleedkleren hebt, dan kun je kleren uitkiezen in de hal van de Vredebergkerk. Maar kom dan wel iets eerder! Voorganger is ds. Martine Nijveld en de organist / pianist is dhr. Jack Blok

Vanaf 10:00 uur is iedereen van harte welkom. Op Kerstmorgen is er na de dienst de mogelijkheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Beide vieringen worden ook met beeld uitgezonden, kijk voor de gegevens bij de nieuwsberichten op pkn-oosterbeek-wolfheze.nl.

Je vindt de Vredebergkerk aan de Van Toulon van der Koogweg 3, Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen