Levende kerststal in Renkum vertolkt het kerstverhaal

Foto: Stichting Maria van Renkum

Renkum – Bij de R.K. Kerk O.L.V. ten Hemelopneming te Renkum zal op kerstavond, 24 december, een levende kerststal staan met echte dieren. Bij de kerststal zijn figuranten die de rollen van Jozef en Maria en andere personen uit het kerstverhaal vertolken.

Vanaf 16.30 uur kun je de dieren aaien.

LevendeTocht naar Bethlehem

Volg Jozef en Maria op hun tocht naar Bethlehem. Zie hoe ze terecht komen in de stal waar Maria haar kind ter wereld brengt. En luister naar het engelenkoor dat de herders in het veld uitnodigt om het kindje als eerste te komen bezoeken. Kom je ook een bezoek brengen aan de stal?

Na het bezoek aan de stal is iedereen welkom in de kerk, waar we nog even stil zullen staan bij wat Kerstmis voor ons kan betekenen. Ook kun je dan de stad Bethlehem bewonderen. Deze stad is in de prachtig versierde kerk nagebouwd. Na afloop is er warme chocolademelk, glühwein en iets lekkers.

Toegang gratis. Een vrije gift is altijd welkom. Hiermee kunnen we de traditie van de levende kerststal ook volgend jaar voortzetten. Graag tot ziens bij de stal!

Op het plein voor de R.K. Kerk O.L.V. ten Hemelopneming, Dorpsstraat 1 in Renkum

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen