Actie Kerkbalans – Doe je mee?

Foto: PKN

Tot 29 januari gaan zestig vrijwilligers op pad om de reacties voor de actie Kerkbalans op te halen.

Aan kerkleden van de Protestantse Gemeente wordt gevraagd aan te geven welke financiële bijdrage ze willen geven voor het in stand houden van de activiteiten van de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze.

Binnen en buiten de kerk

Ook als je geen lid van de kerk bent, maar het wel belangrijk vindt dat de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze moet blijven bestaan en je haar activiteiten in en buiten de kerk waardevol vindt, dan nodigen ze je uit om ook een gift over te maken naar:

NL60 RABO 0373 7266 86 CvK Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze

Wil je weten waar het geld voor wordt gebruikt, lees dan de flyer en de toelichtingsbrief die bij deze actie hoort. De Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze hoopt op een goede respons. Dan hebben de lopers eer van hun werk en kunnen ze als gemeente het komende jaar in financieel opzicht met vertrouwen tegemoet zien.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen