Bijzondere TOP 2000-kerkdienst in de Vredebergkerk Oosterbeek

Foto: PKN Oosterbeek Wolfheze

Oosterbeek – Na een zeer succesvolle eerste TOP 2000-kerkdienst organiseert PKN Oosterbeek Wolfheze op 12 februari 2023 in de Vredebergkerk de tweede editie.

Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2 welke tussen kerst en oud en nieuw te beluisteren is.

TOP 2000-kerkdienstThema duurzame liefde

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Het thema dit jaar is ‘sustainable love’, duurzame liefde. Deze dienst wordt vooral krachtig door de bijdragen van alle stemmers. Stemmen is dan ook veelvuldig gedaan waardoor een prachtige dienst met livemuziek is voorbereid.

Top2000kerkdienst.nl

Op de website Top2000kerkdienst.nl/oosterbeek vind je actuele informatie over de dienst en een TOP 10 van de stemmen. Ook vind je hier meer informatie van andere diensten door heel het land. Iedereen die een hart voor muziek heeft is welkom en natuurlijk mag je ook je buurman, straatgenoot of een bekende vragen mee te komen.

De toegang van deze Top2000-kerkdienst is gratis. Wel zal er gecollecteerd worden.

  • Datum: 12 februari 2023
  • Aanvang: 16.00u (inloop met muziek vanaf 15:30u)
  • Adres: Van Toulon van der Koogweg 3, 6862 EB Oosterbeek

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen