Kom je spulletjes brengen voor de jaarlijkse Lentebazaar in Renkum?

Foto: Lentebazaar

Op 12 en 13 mei is het weer zover! Lentebazaar in Renkum!

De voorbereidingen voor de lentebazaar 2023 zijn alweer in volle gang.

LentebazaarDe voorjaarsopruiming

Nu de eerste lenteklokjes alweer in bloei staan, wordt het voor menigeen tijd voor de voorjaarsopruiming! Denk je daarbij aan de lentebazaar?

Voor verkoop op de verschillende kramen heeft de organisatie weer grote belangstelling voor allerlei bruikbare spullen: boeken, platen. cd’s, kleding, curiosa, huishoudelijke apparaten, tassen, serviesgoed, keukengerei, gereedschap, speelgoed, planten, etcetera.

22 en 29 april en 6 mei van 9.00 uur tot 11.00 uur staan vele vrijwilligers klaar bij de zij-ingang van de kerk aan de Kerkstraat in Renkum om je spullen met zorg in ontvangst te nemen.

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen