PKN Oosterbeek Wolfheze start nieuw jaarthema: Ga mee!

Kunstwerk Hendrike Huijsmans
Kunstwerk Hendrike Huijsmans
Foto: Hendrike Huijsmans

Oosterbeek – De zomertijd is bijna voorbij, diverse activiteiten starten weer en het jaarthema is bekend. Op 10 september begint om 10.00 uur in de Vredebergkerk te Oosterbeek een startzondag.

Deze zondag wordt ook een begin gemaakt met het nieuwe jaarthema: Ga mee! Een thema dat zich ruim in laat vullen en dat vraagt om participatie.

Thema uitwerken

In de kerkdienst wordt het thema in verschillende richtingen uitgewerkt: zing mee, mediteer mee, praat mee, wandel mee, speel mee, eet mee, knutsel mee. In plaats van de overdenking zijn er verschillende workshops/activiteiten.

De morgen wordt afgesloten met een meeneemmaaltijd. Iedereen weet vast wel hoe dat werkt: wie mee-eet, neme iets voor de maaltijd mee naar de kerk. Denk aan boterhammen of wraps of wat u maar creatief bedenkt, zoet of hartig. Van alle meegebrachte etenswaren wordt een groot buffet gemaakt en vervolgens delen we samen. De kerk zorgt voor drinken. Als groene kerk nodigen ze je uit om iets vegetarisch mee te nemen! En het mag duidelijk zijn: als iedereen een bescheiden hoeveelheid verzorgt, is er genoeg voor iedereen.

Iedereen is welkom, ook als u /jij geen vaste kerkganger bent.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen