Jaarlijkse Volkskerstzang Vredebergkerk Oosterbeek

Foto:

Oosterbeek – De Jaarlijkse Volkskerstzang in Oosterbeek is op woensdagavond 13 december a.s. om 19.00 uur in de Vredebergkerk.

De kerk is open vanaf 19.00 uur.

Kerstevangelie

Het Kerstevangelie wordt gelezen en er worden veel Kerstliederen gezongen. Dit jaar werken mee het koor De Lofstem-Oosterbeek o.l.v Jeannette van ‘t Veld, het Korps Leger des Heils uit Ede o.l.v Olaf Ritman en organist is Jack Blok. De spreker is Joost Röselaers, predikant Remonstrantse Kerk.

De collecte is bestemd voor Hope Flowers School. Klik hier voor meer informatie. De avond wordt georganiseerd door de Raad van Kerken Oosterbeek-Wolfheze, Doorwerth en Heveadorp. Aan het einde van de dienst staan warme chocomel en glühwein buiten voor je klaar. Iedereen is van harte welkom!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen