Actie Kerkbalans is weer van start gegaan

Foto: Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze

Meer dan 60 vrijwilligers gaan tot 27 januari op stap voor de actie Kerkbalans. Enveloppen met een brief worden persoonlijk bezorgd bij alle leden van de Protestantse Gemeente.

kerkbalansAan kerkleden wordt gevraagd aan te geven welke financiële bijdrage ze willen geven voor het in stand houden van de activiteiten van de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze. Kerken krijgen geen subsidie en zijn dus afhankelijk van giften.

Belangrijk

Ook als je geen lid van de kerk bent, maar het wel belangrijk vindt dat de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze moet blijven bestaan en je haar activiteiten in en buiten de kerk waardevol vindt, dan nodigen ze je uit om ook een gift over te maken naar

NL60 RABO 0373 7266 86 CvK Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze

Kijk op pkn-oosterbeek-wolfheze.nl voor meer informatie.

kerkbalans

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen