Muzikale voorstelling over Verbinding in de Bernulphuskerk

Foto: kamerkoor Consonare

Oosterbeek – In januari en februari 2024 zal kamerkoor Consonare zijn eerste voorstellingen over Verbinding geven in de regio Arnhem.

Het nieuwe koor staat onder leiding van dirigente Lianne van der Burgt en is een jaar geleden ontstaan uit muziektheaterkoor Carmina Ludens. Net als Carmina Ludens maakt Consonare thematische voorstellingen, wat de mogelijkheid biedt om uiteenlopende muziekstijlen te combineren. Bovendien zoekt het kamerkoor naar onderwerpen die maatschappelijk relevant zijn.

verbindingHet eerste project: Land van de toekomst, reiken naar verbinding

In het eerste deel van het concert wordt de schepping bezongen en de mens als integraal onderdeel ervan. Het tweede deel schetst het helaas zo herkenbare beeld van een wereld waarin verbinding meer en meer ontbreekt. Het laatste deel van het concert verklankt de kracht van de gemeenschap, van mensen die leven in verbondenheid met elkaar.

Je kunt Land van de toekomst – reiken naar verbinding meebeleven op zondag 4 februari 2024, om 16:00 uur in de Bernulphuskerk in Oosterbeek. De kerk opent een half uur van tevoren de deuren. De toegang is gratis en er is een collecte na afloop.

Meer info op kamerkoor-consonare.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen