Vieringen Stille Week Oude Kerk en Paasmorgen in Vredebergkerk

Foto: Oude Kerk

Oosterbeek – In de verstilde ruimte van de Oude Kerk te Oosterbeek zijn er in de week voor Pasen drie vieringen en op Paasmorgen een feestelijke dienst in de Vredebergkerk.

Op Witte Donderdag 28 maart wordt de Maaltijd gevierd en wordt het verhaal van de voetwassing van gelezen. Goede Vrijdag 29 maart volgen we Jezus in zijn laatste uren. Op Stille Zaterdag 30 maart verwelkomen we het Licht en de Hoop die daarmee gegeven is. We beginnen in een donkere kerk en met een nieuwe grote Paaskaars wordt het Licht van buiten naar binnen gebracht.

De vieringen op donderdag en vrijdag beginnen om 19.30 uur. De dienst op zaterdag om 21.30 uur. Voorgangers zijn de predikanten Irene Pluim en Martine Nijveld. Naast een organist zullen verschillende musici meewerken.

Paasmorgen

Op Paasmorgen 31 maart is er een feestelijke dienst in de Vredebergkerk te Oosterbeek die om 10.00 uur begint. Dan is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd een eigen programma en er is oppas voor de allerkleinsten. Iedereen is in alle vieringen van harte welkom.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen