Paasontdekkingsreis voor kinderen in de Vredebergkerk

Foto: PKN

Oosterbeek – Op zaterdag 30 maart is er van 16.00 tot 17.00 uur een paasontdekkingsreis voor jonge kinderen. Zij zijn welkom met hun ouders, verzorgers of grootouders! Ze denken aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 9 jaar.

Locatie: Vredebergkerk, Toulon van der Koogweg 3 in Oosterbeek.

Opgeven niet nodig

Opgeven is niet nodig: loop gewoon binnen en doe mee! De organisatie schrijft “We gaan op een speelse en creatieve manier het paasverhaal ontdekken”. De begeleiding ligt bij Hanneke Monden, Evelyne Meynen en ds. Martine Nijveld.

De activiteit wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente en iedereen die zin heeft om mee te doen, is van harte welkom.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen