Zomermiddag-Retraite, Thema: de geestelijke strijd

jul 08 , 6:30 Kerken
image007
Renkum - Wil je weten hoe je bevrijd kunt worden van negatieve krachten en gedachten? Zoek je geestelijke ruimte en rust of ben je toe aan een inspirerende meditatie?
Kom dan naar de zomermiddag-retraite in Mariabedevaartsoord Renkum! Tijdstip van 15.00- 17.15 uur.

Pater Juan van Eijk

Op zondagmiddag 14 juli a.s. komt de bekende pater Juan van Eijk (Dominicaan), uit Leuven, België om in Renkum een korte retraite aan te bieden over het thema: de geestelijke strijd. Het programma vindt plaats in de RK bedevaartskerk O.L.V ten Hemelopneming in Renkum, Dorpsstraat 1, 6871 AA Renkum.

Programma:

In Bedevaartspark Rosarium Mariae 14.30 u: Vooraf is de mogelijkheid voor een ontspannende wandeling op eigen gelegenheid in het serene bedevaartspark Rosarium Mariae, met meditatie bij de bijzondere Ikonen.
In de bedevaartskerk: 15.00 u -17.15 u
  • rozenkransgebed (Kroontje) van de Goddelijke Barmhartigheid;
  • persoonlijke zegen met de relikwie van de heilige pater Don Bosco;
  • Voordracht over de geestelijke strijd, door pater Juan van Eijk;
  • Eucharistische aanbidding; lofprijzing, genezingsgebeden
  • Eucharistieviering.
Afsluiting met koffie/thee en versnaperingen buiten op het terras of in de pastorie.
De RK bedevaartskerk is goed bereikbaar met OV buslijn 352 vanaf stations Wageningen en Arnhem. Uitstappen halte Melkdam in Renkum.
Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd vanwege de onkosten.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .