Zomerviering op zondagmorgen in de Opstandingskerk

jun 15 , 21:18 Kerken
zomerdienst wolfheze ep
Wolfheze - Zomerviering op zondagmorgen 16 juni om 10.30 uur in de Opstandingskerk op het terrein van Pro Persona.
Het thema is ‘leven als de bomen’. We lezen het verhaal over het mosterdzaadje dat uitgroeit tot een boom en aan allerlei vogels een schuilplek biedt. Wat voor boom ben jij? Hoe sta je, ben je geworteld, laat je de wind door je kruin waaien en reik je met je takken naar anderen? Cliëntenkoor Zingerderwijs werkt mee aan de viering.

Mooie traditie

Al vele jaren bestaat er in de Opstandingskerk de mooie traditie van de zomerviering, een gezamenlijke viering voorbereid door mensen van Pro Persona GGZ, uit het dorp Wolfheze en van de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze. Een viering met nét een ander karakter en nét een andere invulling. Samen geven we zo uiting aan onze verbondenheid en aan ons geloof.
Iedereen is van harte welkom in de Opstandingskerk!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .